Øksnes Entreprenør AS fyller 25 år!

Del: Del på Facebook Del på Twitter Del via epost

01.07.21 fyller Øksnes Entreprenør 25 år. ØE har siden vårt 20-års jubileum i 2016 vokst eventyrlig og fullført mange prosjekter vi er enormt stolte av. Vi har fått mye oppmerksomhet for å bygge mange store kaier i Nord-Norge, har ferdigstilt unike signalbygg, utført industribygg i rekordtid og utviklet et nytt satsningsområde innen leilighetsbygg.

Det siste året har vært utfordrende for en hel nasjon og ØE har også fått kjenne på sin del av utfordringer. Vi har, som de fleste har, blitt sterkt påvirket av Covid-19. ØE har opplevd en eventyrlig vekst i en utfordrende tid som har medført behov for å gjennomgå en betydelig omorganiserings- og utviklingsfase for å endre og forbedre metoder, prosesser og rutiner. ØE er takknemlig og stolt over å ha så tålmodige, lojale og dyktige ansatte. Med felles innsats for å stå på, finne løsninger, overkomme utfordringer og gjøre kontinuerlig forbedringer skaper vi sammen en framtidsrettet bedrift som bygger med stil.

I anledningen 25-årsdagen ønsker eierne å rette en hyllest til de ansatte. Uten alle de dyktige og ærekjære ansatte gjennom 25 år hadde ikke denne utrolige reisen vært mulig. De ansatte er løsningsorienterte, har høy kompetanse på mange områder og har en enorm yrkesstolthet. ØE har kort sagt en unik arbeidsstab som får jobben gjort, alltid! Spesielt takk til våre kunder som har gitt oss tillitt og mulighet til å vise hva vi er gode for og takk til våre leverandører som bidrar til å gjøre oss gode. Gratulere med dagen!