DU FORTJENER Å LEVE GODT

Byggetrinn 2 med 10 nye leiligheter i salg nå!

OM LEILIGHETENE

10 nye moderne og attraktive leiligheter!

Som i byggetrinn 1 bygges det en gedigen takterrasse som alle beboerne kan benytte. Leilighetene i andre etasje får en mindre balkong til hver leilighet, mens leilighetene på bakkenivå har direkte utgang til markterrasser.

Til alle leilighetene er det garasjeplass i garasjeanlegg hvor bilene står tørt og trygt. I tillegg er det egen parkering for gjester. Uteområdet vil bestå av grøntarealer, brostein og asfalt til parkeringsplassene. Med en lekeplass og et grillområde vil dette bli et meget tiltalende uteareal.

Leilighetene har en meget funksjonell og moderne utforming. Alle leilighetene er på 66 m2 og plassen er utnyttet meget godt. Det er panelovner samt varmekabler på bad og i vindfang. Det er brukerstyrt ventilasjonsanlegg med panel som gjør at den enkelte kan gjøre sine egne tilpasninger. Det er alarm, signalanlegg og brannmelder.

Alle leiligheter får innlagt fiber for internett og kabel-tv. Takarmatur er av lavenergi LED-armatur. Det er utebelysning og belysning av parkering. Det er valgt bad og kjøkken av typen Nettoline fra Byggtorget. Det blir hvitevarer fra Siemens. Anerkjent koketopp med induksjon og stekeovn og oppvaskmaskin er integrert i kjøkkenløsningen.

Trappeløpene er i Royal impregnert tre med rekkverk i glass og stål. I valg av vinduer, all isolasjon og oppvarmings-systemer er det valgt løsninger som er svært energiøkonomiske. De fleste kan påregne lavere strømforbruk enn det man er vant til.

Disse moderne leilighetene har en svært sentral beliggenhet, kort vei til det meste av det du trenger i hverdagen. Med sin gode utsikt og gode kvalitet vil vi tro at dette vil være en god plass å bo, og en attraktiv investering.

Sentrum Terrasse Kjøkken

STORE TAKTERRASSER MED FANTASTISK UTSIKT!

På toppen av begge byggene er det store takterrasser som tilrettelegges for maksimal komfort for beboerne.

Her blir det et felles oppholdsrom, toalett og kjøkken for kaffekoking, grilling og enkel matlaging. Her kan du alene eller sammen med beboere nyte "mårrakaffen", ettermiddagskaffen og middags-stunder. Her kan du beundre en unik utsikt mot Stavtinden, Klotinden, Myrtinden, Øvergårdsfjellet og Sørvågmelen, og her kan du se helt inn til Steinlandsfjorden og Gavlfjorden. Her har du full oversikt over mye av Myre sentrum. Det er her oppe du får en slags "wow"-følelse i Sentrum Terrasse. Vi tror både du, dine naboer og besøkende vil sette pris på at det er laget en slik unik plass for ro, kos, utsikt og sosialt samvær.

SJELDEN GOD NÆRHET TIL ALT

Leilighetene ligger svært sentralt til det meste av det du trenger i dagliglivet. Det er enkelt, tids- og kostnadsbesparende å slippe kjøring til det meste av det du trenger eller skal foreta deg. Oversiktskartet viser hva du har innenfor en gangavstand på fem minutter: matbutikker, bakeri, apotek, post, bank, frisører, motebutikker, lekebutikker, NAV, blomsterbutikk, bensinstasjon, hotell og kafeer/utesteder.

Sentrum Terrasse - flyfoto Myre
  1. Esso bensinstasjon

  2. Myre Kysthotell, kafé og restaurant, Flanøren, Louise Maries Salong.

  3. Bunnpris og Vinmonopolet

  4. Aias bakeri, Salong1, Smykkeskrinet, Memo, Myre tannklinikk, Klesskapet, Woyes blomster, Din dyrevenn

  5. Fritidstorget, Fotograf Øyvind Stavnes, Sentrum mote, ­Fønix frisør og Stedet (Utested)

  6. Coop-Prix.

  7. Legevakt, NAV og apotek

  8. Sparebank 1 Nord-Norge, Life helsekost, Våre hjem

  9. Rådhuset, på motsatt side av vegen ligger Tellus Pizza og Høtten pub

  10. Rema 1000, Sørdahls butikk og Posten.

Sentrum Terrasse
Sentrum Terrasse
Sentrum Terrasse -

MYRE I VEKST

Myre er sentrum for Øksnes kommune på yttersida i vakre Vesterålen. Øvrige større steder i kommunen er Alsvåg, Strengelvåg, Klo og Stø. Kommunen har 4.570 innbyggere og er i vekst. Viktigste næringsveg er fiske og fiskeindustri. Kommunen omtales ofte som skrei-kommunen på grunn av det store mottaket av råstoff i Myre havn. 

Det er et variert næringsliv med spennende bedrifter som Biomar, Cerpus, Delitech,  Øksnes Entreprenør med flere. Øksnes er et øysamfunn med sjel. Spennende og vakre båt-turer ut i skjærgården til kjente steder som det gamle handelsstedet Tinden, Skipnes, Skogsøya med flere. Besøk i velkjente Nyksund der 18 beboere har skapt et kreativt samfunn for turisme og kunst. Eller gå turer i de mange fjellene og toppene som er i og rundt kommunen.

Svært mange kommer hit for å gå "Dronningruta" mellom Nyksund og Stø. Her er også hvalsafari, lekeland, turløyper, dykkeplasser og et variert kultur- og idrettsliv. Det er full barnehagedekning og gode grunnskoler. Når du investerer i eiendom er det viktig at området du investerer i har ei god utvikling. Det trygger investeringen.

OM UTBYGGER ØKSNES ENTREPRENØR

Det er vi, Øksnes Entreprenør, som står bak Sentrum Terrasse! 

Vi har en lidenskap for faget vårt og tar oppdrag over hele landet. Men vi glemmer aldri at vi ble startet på Myre i 1954 av Martin Olsen. Vi overtok og etablerte Øksnes Entreprenør i 1996. Vi er i dag nærmere 50 ansatte og omsetningen varierer fra år til år mellom 70 og 110 millioner kroner. Og vi driver med overskudd. Vi jobber ut fra verdiene pålitelig, lidenskapelig, ett team og alltid på. Vi har oppdrag over hele landet og regner oss som Norges beste kaibygger. Vi bygger skoler, barnehager, leilighetsbygg og sørger alltid for å ha den riktige kompetansen i forhold til de oppdrag vi skal løse. Vi er en svært kompetent og entusiastisk arbeidsstokk. Les mer om oss på vår hjemmeside www.oeeas.no.

Øksnes Entreprenør Prosjektering
Sentrum Terrasse - visualisering stue

TRYGG SALGSORGANISASJON

Visning, salg og tilrettelegging for de som kjøper blir gjort av Eiendomsmegler 1 på Sortland. De er et datterselskap av Sparebank 1 som har eget kontor på Myre. Eiendomsmegler 1 er en landsomfattende organisasjon med gode og trygge rutiner.

Sentrum Terrasse - visualisering
Sentrum Terrasse - visualisering soverom

SALGET AV DISSE LEILIGHETENE LEDES AV:

Michael Knutsen  

Telefon: 93 01 09 83

E-post: michael.knutsen@eiendomsmegler1.no

Lars Nyborg  

Telefon: 908 26 441

E-post: lars.nyborg@eiendomsmegler1.no