Totalprosjekt fra A til Å

Vi følger opp våre kunder! Dette har blitt et mantra for oss ved oppføring av alle typer bygg innenfor forretningsbygg, kontor og lagerbygg, industrihaller, logistikk og næringsbygg.

Vi kan være med i hele prosessen som hoved- og totalentreprenør. Vi kan delta i idéutvikling, utforming og prosjektering. Vi tar grunn- og betongarbeid, fører opp bygg i tre og stål, utfører maling og innredning. Vi er spesialister på stål-bygg og -haller, og har også egen elementfabrikk der vi prefabrikkerer elementer i tre og betong etter et egenutviklet system for fundamentering. Innearbeidet i fabrikken korter ned byggetiden fordi vi kan jobbe uavhengig av vær og vind. Vi er lidenskapelige for de byggene vi bygger og jobber tett sammen med byggherren for å levere som forventet. Vi gleder oss med byggherrene når byggene reiser seg og bidrar til å skape verdier for våre kunder. 

Denne lidenskapen for vårt arbeid håper vi du merker i møte med alle oss i Øksnes Entreprenør. Det er denne lidenskapen som gjør oss til en foretrukken partner for stadig flere som ønsker å bygge. Som kunde skal du oppleve oss som ETT TEAM enten vi tar oppdraget alene eller sammen med våre partnere innen ventilasjon, rør, elektro og energisparing. Vi er stolte over det vi bygger for våre kunder, og å se fornøyde kunder gir oss kraft og lyst til å gå løs på nye prosjekter med lidenskap. Også ditt prosjekt!