Du skal merke vår lidenskap for faget!

Du skal merke en forskjell når du velger Øksnes Entreprenør til dine oppdrag. Du skal møte dyktige folk. Hyggelige folk. Folk som har en ekstraordinær ”drive” for å utføre arbeidet skikkelig og til rett tid.

Vi tar oppdrag over hele landet. Alltid!

Vi bygger en prestasjonskultur på våre verdier:

PÅLITELIGHET – Vi skal alltid være åpne og ærlige og fokusere på tillit fra første stund. Vi skal gi våre kunder den beste oppfølgingen, være tydelige og medmenneskelige.

LIDENSKAP - vi håper du som leser dette opplever den lidenskapen vi i Øksnes Entreprenør har for vårt arbeid, det vi leverer for kundene og det vi daglig holder på med. De som jobber hos oss skal gis feedback og kontinuerlig utdanning for å videreutvikle kvalitet og verdiskapning for våre kunder.

ETT TEAM - vi skal jobbe sammen for å få det beste ut av hver enkelt og vår samlede arbeidsinnsats. Dette gjelder også for de partnerne vi har med oss.

ALLTID PÅ - vi skal hele tiden ønske å prestere best mulig og lære mest mulig. Vi skal ha et konstant fokus på å imøtekomme kundens forventninger. Det er krevende, men som alt annet du fokuserer på gir det resultater!

Vi er en videreføring av en lang tradisjon fra firmaet Byggmester Martin Olsen som ble etablert i 1954. Vi overtok og etablerte Øksnes Entreprenør i 1996. Vi er i dag 44 fast ansatte samt ekstra arbeidere i egen regi og fra samarbeidspartnere på ulike prosjekter. Vi tilbyr prosjektering og løsninger fra A til Å for både private og offentlige byggherrer. Vi har sentral godkjenning som ansvarlig søker. Sentral godkjenning er et kvalitets-stempel i byggebransjen. Øksnes Entreprenør har komplett sentral godkjenning som gjør at bedriften kan ta hele prosessen for byggherren fra start og frem til ferdigattest.

Dvs. totalt ansvar for både søknadsprosess, prosjektering og utførelse.

Vi er stolte over å være med på å bygge landet vårt!

Vi bygger det. Alltid! - Barry Olsen,  Administrerende direktør

Når begynner historien?

Vår lidenskap for faget har utviklet seg fra tiden tilbake da Martin Olsen i 1954 etablerte sitt firma for småhusbygg. Fra 1964 satset Martin større. Han realiserte store prosjekter: Myre kirke, sykehjem, aldershjem, svømmehaller og Stokmarknes sykehus.

Martin Olsen og Kirsten Olsen fikk fire barn: Barry, Max, Kate og Lena. Vi kan nesten si at barna ble født på en byggeplass og har fått faget inn med morsmelka.

Entreprenørfaget ligger i blodet til familien og i 1996 gikk flere av de ansatte fra bedriften, deriblant de fire barna, sammen om å etablere Øksnes Entreprenør AS. Det er stolte tradisjoner vi fører videre og vi har ambisjoner om fortsatt vekst. Ved oppstarten i 1996 var kontoret på Myre hotell, vi var 10 ansatte og hadde seks millioner i omsetning. I dag er det ca 70 ansatte og i 2016 hadde vi en omsetning på 185 millioner kroner. Vi bygde og flyttet våre kontorer til Øksnesgården i 1998.

I 2000 ble Øksnes Byggevare AS etablert. Øksnes Byggevare er en del av Byggtorget/Mestergruppen som omsetter for 5,5 mrd på landsbasis. Øksnes Byggevare har 10 ansatte og en årlig omsetning på ca. 28 millioner kroner.

Vi er en sammensveiset stab med ulik fagkompetanse. Vi lever for fornøyde kunder og det er gleden over å levere gode prosjekter til våre kunder og streben etter å bli bedre som driver oss videre.

Vi er stolte over å være med på å bygge landet vårt!

Vår lidenskap, og la det ikke være tvil om at det er ekte lidenskap, stammer altså fra en stolt historie og lange tradisjoner. Og et brennende ønske om å bygge det. Alltid.

Barry, Kirsten, Martin, Lena og Max OlsenBarry, Kirsten, Martin, Lena og Max Olsen


This image requires an alt attribute.