Noen tilbakemeldinger fra våre kunder

«Bygget i seg selv er et veldig estetisk bra bygg. Det vil ikke være feil å kalle det et smykke.»

Håvard Andreassen - Eiendomssjef i Coop Nordland

 

«De leverte under et sterkt tidspress. Et tidspress de taklet utmerket. De gjorde sin del av jobben på en utmerket måte og var en uvurderlig del av entreprenørteamet på plassen. De gjorde sin jobb, men klarte i tillegg å yte bistand når andre i teamet trengte det. De fikk svært høy respekt hos alle involverte i prosjektet.»

Mick Watts - Marine Harvest

 

«Et prosjekt som gjøres i sammenheng med Alsvåg skole. Det krever en entreprenør som har oversikt og er i forkant. Uten unntak opplevde vi smidighet, positivitet og vilje til å ta de utfordringene som oppstod. Dette gjorde at vi som selskap fikk satt vårt personlige preg på bygget. Det betyr mye for våre ansatte. Alt i alt en meget god leveranse.»

Stian Reinholdsen - Cerpus

 

 «Vi er svært godt fornøyd med gjennomføring og samarbeid med Øksnes Entreprenør i dette prosjektet. Vi ønsker gjerne å anbefale dem og samarbeide med dem på fremtidige anlegg».

Jan Olav Bjerkestrand - Kristiansund og Nordmøre havn

 

«Et prosjekt som er tatt ut av læreboka. Vi er kjempefornøyde med hele prosessen. Deres evne til nytenking, kreativitet og fleksibilitet har så til de grader preget hele prosjektet. Et flott team som det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med.»

Eirik Reinholdsen - Øksnes kommune