En solid støttespiller

 

Å skape attraktive lokalsamfunn krever mer enn gode arbeidsplasser. Spennende fritidsaktiviteter tiltrekker gode krefter. ØE ser det som en viktig oppgave å stimulere til et pulserende idretts-, kultur-, organisasjons- og lagmiljø i vårt område. Vi skal være med på å støtte og bygge et godt ungdomsmiljø.

fotballag

Øksnes Entreprenør ga i 2014 julegavesjekker på 25.000 kr. til de eldre på Myreheimen Bo- og Behandlingshjem og Alsvågheimen. Pengene skulle brukes på trivselsfremmende aktiviteter for de eldre og pårørende. Vi mener det er viktig å sette pris på og ta vare på de eldre så vel som de unge.

Godt samarbeid og støtte for idretten samt andre gode formål i kommunen ønsker vi å bidra til. Vi vil bidra til å skape bolyst i bygd og by, og gi rammevilkår slik at lokal entusiasme kan spire og gro. Vi vil være med på å fylle hverdagen til unge og gamle med innhold og mening. Vi vet at dette koster tid og ressurser. Derfor støtter vi lokal og regional kultur og idrett.

vesteraalen_fotballakademi

Øksnes Entreprenør er stolt sponsor av Vesterålen Fotballakademi som ble startet i 2014 av den talentfulle portugisiske treneren; Pedro Queirós. Vesterålen Fotballakademi trener unge fotballspillere og fokuserer på å utvikle deres talent og samtidig ha det gøy. Interessen for akademiet er stort og vi ønsker alle de unge lykke til videre med fotballen.

OKSIL

ØE er med på å sponse ØKSIL U15 gutte- og jentelag i forbindelse med NM i Mars 2015.  Vi ønsker de unge guttene og jentene lykke til med NM i Mars.