Viggo Kristoffersen trer ut av styrelederstolen.

Del: Del på Facebook Del på Twitter Del på Google + Del via epost

Takk for innsatsen gjennom 18 år.

Etter 18 år som styreleder i Øksnes Entreprenør sender nå Viggo Kristoffersen stafettpinnen videre. Viggo var med å stifte Myre Regnskap i 1995 og bistod med å føre regnskapet for Øksnes Entreprenør da bedriftene ble stiftet i 1996. Viggo fikk etter hvert større betydning for ØE og han ble i 1998 styreleder for denne relativt nyetablerte bedriften. Engasjementet til Viggo i ØE vokste og han solgte seg etter hvert ut av Myre Regnskap og ble økonomisjef i ØE.

Viggo har gjennom sin innsats som styreleder og økonomisjef bidratt med solid kompetanse og erfaring, lederskap og gode verdier. Han har gjennom alle årene vist stor kjærlighet for bedriften og de ansatte. Viggo har ikke vært den som har stått fremst i media, men hans innsats har utvilsomt hatt en meget viktig rolle i suksesshistorien Øksnes Entreprenør.

Viggo har skapt inntrykk på menneskene rundt seg og vi takker for utrettelig innsats gjennom alle disse årene. Vi tar av oss hatten for en mann som nå tar steget videre inn i pensjonisttilværelsen. Viggo beholder sitt kontor hos ØE og er alltid velkommen til å være sammen med oss når han ønsker. Vi ser fram til mange besøk og fine samtaler over kaffekoppen i årene framover.

Viggo Kristoffersen