Stor stemning for Sentrum Terrasse

Del: Del på Facebook Del på Twitter Del på Google + Del via epost

 

Godt oppmøte og stor stemning på salgsmøte.

Det var godt oppmøte og stor stemning da Øksnes entreprenør og Eiendomsmegler 1 presenterte åtte nye, moderne leiligheter som skal bygges i Myre sentrum.

Det var latter og stor applaus da daglig leder , Barry Olsen , i Øksnes entreprenør sa; «vi skal legge så fin plen, kantsteiner og asfalt rundt huset at folk skal stoppe opp å si - her vil jeg bo".

Og mens ei nydelig marsipankake med bildet av prosjektet på ble fortært av de 4o fremmøtte, ble et spennende prosjekt presentert med innhold, priser og finansieringsløsninger.

Første salget

Første salget kom også denne åpningskvelden, og en reservasjon.- Vi er godt fornøyd med fremmøte og stemningen i møte. Det er tydelig at Øksnes entreprenør har et godt omdømme for kvalitet og gjennomføringskraft.
At de i tillegg er "likanes folk" gjorde at vi opplevde kvelden som svært vellykket, det sier Michael Knutsen og Lars Nyborg hos Eiendomsmegler 1 som står for salget av leilighetene.
Fornøyd med et salg?
Ja, pluss en reservasjon. I tillegg ønsket fire å få en verdivurdering av sin enebolig. Det er som oftest en naturlig del av en slik prosess. Vi har også laget et informativt prospekt som samtlige fikk med seg fra møte. Flere andre har ringt og bedt oss å sende dem det, -det ligger for øvrig også på hjemmesiden til Øksnes entreprenør.

Innflytting sommeren 2016

Er signalene så gode at dere er fornøyde?

-Øksnes entreprenør er fornøyd og optimistisk. De tar sikte på å gi beboerne sin første gode sommer i ny leilighet med super takterrasse allerede kommende sommer, sier de to meglerne som ikke kan få fullrost byggherren og stemningen de klarer å skape rundt seg.-Også har vi jo klokketro på prosjektet, vi bør være minst halv-vegs i salget til jul. Erfaringsmessig vil noen vente til de ser det ferdige bygget.

 

 

20151020_181511
Fullt hus, god stemning og det første salget ble gjort da Øksnes entreprenør og Eiendomsmegler 1 inviterte til første salgsmøte for Sentrum terrasse på Myre.

Kake