Ny daglig leder i Øksnes Entreprenør

Del: Del på Facebook Del på Twitter Del på Google + Del via epost

Stian Reinholdtsen blir daglig leder i ØE.

Øksnes Entreprenør har opplevet stor vekst og god utvikling de siste årene. Det gjøres stadig grep for å sikre at bedriften har en positiv utviklingkurve og det har vi langt på vei lykkes med. Vi har nå store prosjekter på gang i samarbeid profilerte og anerkjente aktører som blant annet Holmøy, Snøhetta og Vesteraalens.

Barry Olsen, som har vært daglig leder i Øksnes Entreprenør siden 2009, overlater nå rollen til Stian Reinholdtsen i et grep for å styrke bedriften ytterligere. Barry vil nå gå inn i en mer operativ rolle i bedriften og styrke prosjektarbeidet slik at vi får enda mer fokus og tynge på den siden.

Reinholdtsen har lang ledelses- og styreerfaring. Han har 12 års arbeidsbakgrunn fra bank- og finanssektoren, har vært daglig leder for Fiskeriparken AS og går nå fra stillingen som daglig leder i Cerpus AS, en stilling han har hatt i sju år. Med Stian om bord fra 01. april er ØE i enda bedre stand til å ivareta kundens interesse og med den teknologiske innsikten Stian har så vil dette også styrke oss enormt, sier Barry.

Vi må tørre å gjøre de nødvendige grepene.

Skal vi klare å ta steget og utvikle oss så må vi tørre å gjøre de nødvendige grepene, sier Barry. I Stian Reinholdtsen har vi fått en person som er glad i å jobbe med mennesker og har solide verdier. Det er de gode verdiene som skaper arbeid for ØE og gjør oss i stand til å få store prosjekter. Det å ta vare på de menneskelige resursene vi har er det mest verdifulle vi kan gjøre, avslutter Barry Olsen.

Vi ønsker Stian varmt velkommen til ØE som ny daglig leder.

 

Artikler fra Vol.no og blv.no:

http://www.vol.no

http://www.blv.no

 

Stian Reinholdtsen blir ny daglig leder i ØE.