Våre ansatte

 

Barry Olsen

Prosjektdirektør
Epost: barry@oeeas.no
Telefon: 917 17 319

Barry Olsen er utdannet ingeniør innen bygg og anlegg fra Teknisk Fagskole. I tillegg til dette har han over tre tiår med erfaring fra alle områder i bransjen samt en lang rekke kurs. I 2014 fullførte Barry NESOs topplederskole. Barry var daglig leder i Øksnes Entreprenør AS fra 2009 til april 2016.

Edgar Pedersen

Verktøy/utstyr
Epost: edgar@oeeas.no
Telefon: 975 17 567

Edgar Pedersen har meget lang erfaring med reparasjoner og vedlikehold av maskiner og utstyr. Han har fagbrev som bilmekaniker og har 20 års erfaring som både arbeider og verkstedmester. Edgar er ansvarlig for vedlikehold og utleie av maskiner, verktøy og utstyr i ØE.

Erlend Henriksen

Sivilingeniør
Epost: erlend@oeeas.no
Telefon: 908 63 146

Erlend er utdannet sivilingeniør fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet. Med masterprogram i Bygg- og miljøteknikk og hovedprofil Prosjektering av konstruksjoner kan han utforme, dimensjonere og prosjektere de fleste typer konstruksjoner. Som nyutdannet startet Erlend sin arbeidskarriere i ØE.

Frank Roger Sandvik

Prosjektadministrator Kai
Epost: frank@oeeas.no
Telefon: 957 56 595

Frank har utdannelse innen logistikk fra Trondheim Maritime Skole. Han har solid arbeidserfaring fra logistikkfaget og har jobbet som sjåfør og daglig leder i transportfirma. Frank har mange kurs innen logistikk samt HMS. Frank fullførte NESOs prosjektlederskole i 2013 og leder prosjekter etter behov. Han jobber i det daglige med prosjektledelse på kai.

Jan-Ståle Fredriksen

Avdelingsleder fabrikk
Epost: jan-staale@oeeas.no
Telefon: 415 10 417
Jan-Ståle er tømrer og betongarbeider med 25 års fartstid i bedriften. Han har Svenneprøve innen Bygg- og anleggsfaget og utdannelse innen Gass og Buesveising fra Melbu Videregående skole. Han har også en rekke kurs innen bransjen. Jan-Ståle jobber nå som avdelingsleder ved bedriftens elementfabrikk.

Jill-Hege Olsen

Personalsjef
Epost: jill@oeeas.no
Telefon: 913 52 189

Jill Hege Olsen har tatt treårig utdannelse innen handel og kontor. I tillegg har hun tatt tilleggsutdannelse innen økonomi og regnskap. Hun har over 20 års erfaring innenfor regnskap, lønn og personal. Gjennomførte NESOs kontorlederskole i 2005.

Ken Magne Kristoffersen

Prosjektadministrator Bygg
Epost: ken@oeeas.no
Telefon: 907 06 125

Ken Magne er prosjektleder og kalkulatør i ØE. Han har mye kunnskap om maling og gulvbelegg, samt flis og murarbeider. Utdannelse som malermester 2002, og fullførte NESOs prosjektlederskole i 2014. Har mange relevante kurs og sertifikater, blant annet innenfor anbudskalkulasjon og salg.

Knut Johnsen

Anleggsleder Kai
Epost: knut@oeeas.no
Telefon: 970 77 470

Knut er utdannet lastebilmekaniker og har ca. 20 års erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Knut har også en lang rekke kurs innen maskinførerfaget og kan føre alle våre maskiner. Han har fullført NESOs formannsskole og prosjektlederskole. Knut jobber i dag som prosjektleder i ØE.